Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородський кондитер про Великдень не забув (ФОТО)

14 квітня 2017 р., 19:01

Шоколадні писанки є

У кондитерській Валентина Штефаньо

У кондитерському домі «Валентин і Валентина Штефаньо», що на вулиці Духновича в Ужгороді, з’явилася «писанкова трійця». Шоколадьє Валентин Штефаньо із кондитерами створили композицію із оригінальною назвою «Дружба народів». Як пояснив нам шоколадний майстер, Закарпаття – поліетнічне і поліконфесійне, але всі живуть мирно.

Тому три шоколадні писанки різні як за стилем, так і за розміром, але зібрані в одну композицію, заввишки 2, 5 м. Три - тому, бо є вислів: Бог любить Трійцю, каже Валентин.

До всього, вони прикрашені квітами. Валентин каже, що на кондитерський витвір пішло 70 кг чорного та 2 кг білого шоколаду. Над композицією чаклували майже тиждень, спочатку відливали заготовки, а вже потім складали в одне. Найбільше клопоту завдав сам монтаж, на який пішло 4 години. Все тому, що жодних металевих додаткових конструкцій не використовували, все природно –тільки шоколад.

Нагадаємо, фото чергового твору маестро шоколаду з’явилося у соціальних мережах.

Ужгород.ін

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp