Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Більше 6 мільйонів для закарпатських військових

24 червня 2014 р., 17:54

Таку суму пропонують виділити з обласного та місцевих бюджетів, щоб захистити наших військових.

Постійні комісії обласної ради цими днями проводять свої засідання з метою вивчення проектів рішень, поданих до розгляду на позачергове пленарне засідання сесії обласної ради. 

Сьогодні, 24 червня відбулося засідання комісії з питань бюджету, яку очолює Владислав Адам. То ж перед депутатами постало завдання – виважено підійти до вирішення питань матеріально-технічного забезпечення військових області, внести змін і доповнень до програми «Турбота» щодо посилення соціального захисту громадян на 2014 рік та до обласного бюджету на 2014 рік. 

Розпочали свою роботу члени комісії з вивчення невідкладного і проекту рішення про програму матеріально-технічного забезпечення військових частин області. Фінансуватимуть програму коштом обласного та місцевих бюджетів. Загальний обсяг фінансових ресурсів, які пропонують виділити депутати - 6,4 мільйона гривень. Ці кошти пропонують виділити на забезпечення закарпатських військових необхідним спорядженням та засобами захисту. 

Так, військові кажуть, що їм необхідно в першу чергу придбати засоби захисту. 

Також депутати пропонували внести зміни і доповнення до програми «Турбота». Йдеться про виділення коштів родинам сімей військовослужбовців із Закарпаття, які загинули в зоні антитерористичної кампанії. Ряд депутатів звернулися із зверненням про виділення цим родинам з обласного бюджету по 100 тисяч гривень. 
Прес-служба облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp