Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На водіїв з іноземними автівками вже "полюють" (ВІДЕО)

24 квітня 2017 р., 16:00

Що варто знати й закарпатцям?

Про важливе.

Національна поліція спільно з працівниками фіскальної служби (митниками) у квітні розпочали спільні рейди з виявлення та перевірки автомобілі з іноземною реєстрацією - перш за все на факт легального перебування на території України. Наразі вже відомі випадки таких рейдів у Тернопільській та Полтавській областях.

Патрульні зупинятимуть автомобіль за порушення Правил дорожнього руху, складають адмінматеріали, а працівники фіскальної служби перевіряють транспортний засіб на факт порушення митного законодавства України.

Наприклад, якщо автомобіль знаходиться незаконно на території України понад місяць, власник штрафується на 8 500 гривень.

- Якщо ж автомобіль на територію України ввозив нерезидент, а їздить громадянин країни, такий транспортний засіб може бути вилучено, - каже заступник начальника УПП в м. Тернопіль Олег Сороковий.

Одним з перших затримали автомобіль Nissan. При перевірці документів з’ясувалося, що у водія відсутній поліс страхування. Також встановлено, що даний транспортний засіб перевищив термін перебування на Україні. Відтак автомобіль евакуйовано на арештмайданчик.

Працівники фіскальної служби склали 2 протоколи за ухиляння від сплати митних платежів та перевищення терміну тимчасового ввезення товарів та наклали штраф у розмірі 17000 гривень.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp