Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Страшна ДТП на Свалявщині: троє загиблих (Фото)

1 травня 2017 р., 14:05

Поліція з’ясовує обставини

Вчора, 30 квітня, на службу «102» надійшло повідомлення від працівника патрульної поліції про те, що на трасі «Київ-Чоп» неподалік села Сусково Свалявського району трапилася дорожньо-транспортна пригода. Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що близько 21 години водій «FiatStilo», рухаючись автотрасою в напрямку Сваляви, з власних міркувань виїхав на зустрічну смугу біля села Сусково. 

Внаслідок такого маневру відбулося зіткнення з автомобілем «МАН», який їхав назустріч. В результаті аварії водій та пасажирка «Fiat Stilo» загинули на місці, другу пасажирку доставили до реанімаційого відділення Свалявської районної лікарні, де вона померла. Водій «МАН» не постраждав.

{g}

Автомобілі поміщено на спецмайданчик Свалявського відділеня поліції. Правоохоронці розпочали за даним фактом кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 286 ККУ, тобто порушення правил дорожнього руху, які спричинили загибель кількох осіб.



Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp