Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як Ужгород сьогодні фестивалить (ФОТО)

8 травня 2017 р., 18:20

На "Майся-фест"

В Ужгороді все ще триває фестиваль сімейного відпочинку "Майся фест", що проходить в Боздоському парку. На свято збирається все більше ужгородців.

{g

}Фестиваль пропонує всім відвідувачам смачну та різноманітну їжу: від м’ясних страв до різних еко-наїдків. Також на фестивалі представлені різноманітні закарпатські вина та страви.

Рух підтримки закарпатських військових незмінно волонтерить на святі. Кожен охочий може підтримати наших вояків зігравши, наприклад, у безпрограшну лотерею, яку можна знайти у волонтерському наметі.

Також під час фесту для діток діють різні дитячі локації та розваги. Наприклад, в обід відбувся турнір із перетягування канату між вихованцями дитячих садочків міста.

Увечері організатори обіцяють невеличку концертну програму та розіграш призу в розмірі 10 000 гривень.

Юні таланти співають і танцюють на ужгородському "Майся Фест"Як фест малася малеча на ужгородському "Майся Фест"Вже третій "Майся Фест" пройде в Ужгороді"Майся Фест" – в Ужгороді знову показали, як правильно сімейно відпочивати



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp