Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська поліція також відзначила День Перемоги (Фото)

9 травня 2017 р., 19:05

Урочисті заходи в Ужгороді розпочалися біля пам’ятника "Україна – визволителям"

Що неподалік українсько-словацького кордону. До підніжжя монументу поклали квіти представники обласної та міської влади, громадськості та правоохоронних органів. Серед них – начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, полковник поліції Роман Стефанишин.

Продовженням урочистостей стало покладання квітів до пам’ятника «Добровольцям Закарпаття – учасникам другої світової війни» на пл. Кирила і Мефодія. Завершилися урочисті заходи на «Пагорбі Слави». Там керівництво краю, очільники силових, правоохоронних структур, представники громадських організацій, дипломати, рідні та близькі висловили свою вдячність за великий подвиг у звільненні України від фашистських загарбників.

{g}

Завершились урочистості мітингом-реквієм та покладанням вінків та квітів на Пагорбі Слави. До монументу Перемоги квіти поклали під звуки гімну України та військового салюту. Хвилиною мовчання вшанували на рівних жертв Другої світової війни та бойових дій на Сході України.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp