Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Начальник Закарпатської ДАІ обурений наклепами на своїх підлеглих

26 червня 2014 р., 15:18

Полковник Михайло Бойчук спростовує інформацію про відкуп його підлеглих від поїздки в зону АТО. А також запевняє: якщо є докази, "я готовий особисто звернутися до СБУ та ВВБ МВС з проханням об'єктивного розслідування"

Про це начальник УДАІ УМВС України в Закарпатській області вчора повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

"Сьогодні на деяких Інтернет сайтах з'явилася інформація про те, що від двох чи трьох співробітників ДАІ за їх небажання їхати у зону проведення АТО командир одного із взводів ДПС ДАІ вимагає по 300 дол. Можу сказати, що це повна несенітниця! У міліції Закарпаття в цілому та в ДАІ зокрема працює багато людей, які є справжніми патріотами! І на сьогоднішній день з потребою відправити на захист держави 10 інспекторів ДАІ Закарпаття я вже маю більше сотні хлопців зі служби готових це зробити! На мій погляд, розповсюджувачі такої інформації діють проти України!

Я готовий особисто звернутися до СБУ та ВВБ МВС з проханням об'єктивного розслідування, якщо люди написавши таку статтю мають сміливість не лише інкогніто щось написати в Інтернеті, а озвучити прізвища та підтвердити конкретними фактами.

Слава Україні!"

іВАН 26.06.2014 18:27 IP: 229.66.229.37
Малоосвіченому Бовдуру давно пора на пенсію
Лучанин 26.06.2014 15:35 IP: 77.131.119.46
Один із само більших хабарників, яких я бачив...

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp