Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття: Учасники конкурсу представлять проекти пам’ятників жертвам Голодомору

20 травня 2017 р., 18:23

Незабаром

25 травня об 11.00 в атріумі будівлі Закарпатської облдержадміністрації та облради учасники відкритого конкурсу на найкращий ескізний проект пам'ятника жертвам Голодомору 1932-1933 років представлять своє бачення майбутнього пам’ятника.

Нагадаємо, відповідно до вимог конкурсу, оголошеного Закарпатською обласною державною адміністрацією, прийом робіт тривав до 15 травня.

Участь у конкурсі могли взяти авторські колективи й окремі автори, які мають необхідну фахову підготовку та належно виконають завдання конкурсу, а саме – відобразити важливу історичну подію в житті України засобами монументальної пластики на високому художньому рівні та з урахуванням особливостей навколишнього середовища, зокрема, масштабів, простору, ландшафту й архітектурного ансамблю на місці встановлення майбутнього пам'ятника – пл.Народна, 2 (біля будівлі медичного факультету УжНУ).

В атріумі з ескізними проектами матимуть змогу ознайомитись представники громадськості та ЗМІ. Пізніше переможця конкурсу визначить кваліфіковане журі, про що буде повідомлено додатково.


Управління культури Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp