Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

23 листопада ‒ День пам’яті жертв голодоморів

23 листопада 2019 р., 11:00

Шановні краяни! Сьогоднішнє покоління у глибокій скорботі схилило голови в пам’ять про мільйони наших співвітчизників, які стали жертвами Голодомору 1932-1933 років.

У кожному селі та місті від Срібної Землі до Слобожанщини, в українських діаспорах на всіх континентах світу люди різних поколінь запалюють свічки із глибоким сумом і водночас із надією, що Великий Голод‒як зброя для упокорення України – житниці Європи, ніколи більше не торкнеться наших родин, громад, народу.

І доки життя на нашій рідній землі, доти житиме ця трагічна пам’ять ‒від родини до родини, від покоління до покоління, зберігаючи гіркий досвід, велику наснагу до життя і міцний дух! Заради щасливого, мирного майбутнього дітей і онуків!

Сьогодні ми повинні зробити все для того, аби повернути мир в Україну, якій знову нав’язана війна, та вберегти Вітчизну від будь-яких проявів агресії, нетерпимості щодо честі й гідності людини, злочинів проти людства.

Дай, Боже, вічний спокій усім невинно вбитим жертвам Голодомору! Благослови Україну і наш рідний край!


Голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp