Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Блискавка пошкодила високовольтну лінію у селі на Рахівщині

21 травня 2017 р., 10:20

Біла Церква повністю знеструмлена

Село Біла Церква на Рахівщині (Закарпатська область), яке опинилося у воді через потужну зливу в суботу увечері, знову повністю знеструмлене.

– Після того, як енергетики відновили світло в половині села, у високовольтну лінію поблизу с.Великий Бичків влучила блискавка, – повідомляє Геннадій Москаль. – Станом на 22.30 Біла Церква знову повністю знеструмлена, зараз там працюють дві аварійні бригади енергетиків. Рівень води в дворогосподарствах почав потроху знижуватися, однак вулиці все ще підтоплені, а в деяких місцях вода сягає півметра.



Як уже повідомлялося раніше, внаслідок потужної зливи підтоплено близько сотні дворогосподарств у Білій Церкві, у десяти будинках вода зайшла в підвальні приміщення. На місце події направлені рятувальні бригади, три мотопомпи постійно відкачують воду з дворів. Ще одна бригада Держслужби з надзвичайних ситуаціях виїхала в с.Верхнє Водяне, де злива спровокувала зсув ґрунту, який частково перекрив автодорогу. Станом на 22.30 дорога розчищена, проїзд транспорту відновлено.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp