Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Школярам - про безпечне життя (ФОТО)

24 травня 2017 р., 14:21

Від рятувальників

Йшлося про важливе.

Рятувальники ДСНС постійно дбають про безпеку дітей, прищеплюють їм навички здорового та безпечного способу життя, навчають як себе правильно поводити під час виникнення тієї, чи іншої надзвичайної ситуації. Адже дітлахи, на жаль, не дуже переймаються безпекою та, в гонитві за цікавістю, часто потрапляють у небезпечні ситуації. А з початком літніх канікул, багато з них залишатимуться вдома самі, тож зараз особливо гостро постає питання безпеки життєдіяльності дитини.

У рамках проведення Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності та з метою навчання підростаючого покоління правилам безпечного життя рятувальники Іршавського району влаштували для учнів Білки-Новоселицької ЗОШ І ст. екскурсію до 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава. Її для діточок провів особисто начальник Іршавського підрозділу Іван Мошкола. Він, взявши за руки малечу, провів їх приміщеннями підрозділу та дав власноруч пощупати все, що цікавило дітей. Кожен охочий зміг посидіти у кріслі керівника підрозділу та відчути себе причетним до життя пожежно-рятувальної частини.

Звісно ж не обійшлося й без навчання, яке фахівці ДСНС провели для дітей у актовому залі. Тут їм продемонстрували вогнегасник та в деталях розповіли як їм користуватись.

Далі рятувальники нагадали дітям про основні правила безпеки в умовах літнього періоду: дії у разі виявлення підозрілого предмета; безпечний відпочинок біля води та під час прогулянки на природу, чи у лісі. Маленькі відвідувачі із захопленням слухали рятувальників та роздивлялись правила безпеки, що надруковані у відомчих виданнях підрозділів ДСНС – журналах «Надзвичайна ситуація» й «Пожежна та техногенна безпека».

Потім відбулось найцікавіше - огляд техніки та спорядження вогнеборців. Ну і на згадку про чудовий та корисний захід - фото зі справжніми та мужніми рятувальниками.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp