Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Заступник начальника ГУНП провів прийом громадян

29 травня 2017 р., 20:20

На Виноградівщині

26 травня у приміщенні селищної ради смт. Королево Виноградівського району відбувся особистий прийом громадян, який провів заступник начальника ГУНП в Закарпатській області полковник поліції Ярослав Лебович.

Під час прийому відбулася робоча зустріч із головою селища Павлом Фабриці, з яким було обговорено питання зміцнення взаємодії підрозділів поліції з органом місцевого самоврядування. Порушили й ряд проблемних питань з життя селища, зокрема, пов’язаних із місцевою ромською громадою. Голова селищної ради запропонував облаштувати в Королеві опорний пункт поліції й збільшити кількість місцевих дільничних офіцерів поліції.

Інша проблема селища – рух великовагових автомобілів, які перевозять камінь з місцевих кар’єрів. Багатотонні вантажівки руйнують дорогу та прилеглі до неї будинки місцевих жителів.

Ще одна проблема – місцевий стихійний ринок, біля якого масово паркуютьсяавтомобілі, створюючи незручності для жителів Королева.

На особистий прийом громадян також завітав пенсіонер з с. ВеряцяВиноградівського району Іван Більце, який порушив питання профілактики злочинності серед неповнолітніх, у тому числі в навчальних закладах.

Полковник Ярослав Лебович узяв на особистий контроль вирішення порушених у ході прийому проблемних питань.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp