Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вихованців "Дороги життя" привітали зі святом (Фото)

1 червня 2017 р., 14:52

Міжнародним днем захисту дітей

Із Міжнародним днем захисту дітей міський голова Ужгорода Богдан Андріїв та його заступник Ігор Фартушок сьогодні зранку привітали вихованців медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя».

Діти, батьки та фахівці, що працюють малечею з особливими потребами, на вже традиційний «День відкритих дверей» зібралися надворі, в альтанках біля Центру на вулиці 8 Березня.

Богдан Євстафійович наголосив, що саме такі дітки потребують найбільшої турботи і уваги, подякував усім добрим людям, благодійникам, які допомагають «Дорозі життя». Додав, що на цей рік суттєво збільшили фінансування Центру з міського бюджету і міська влада й надалі робитиме все можливе для комфортного перебування підопічних, належних умов для працівників, допомоги батькам. Міський голова також розповів, які заходи і де сьогодні проходять у місті, про безкоштовне катання на атракціонах у Боздоському парку впродовж усього дня і запросив усіх долучатися.

Інші гості, які теж прийшли в «Дорогу життя» теж вітали дітей, бажали насамперед здоров’я посмішок і любові, дякували батькам і працівникам «Дороги життя».

{g}

Богдан Андріїв та представник Ротарі-клубу «Ужгород-Скала» Ярослав Шафарь перерізали символічну червону стрічку до ліфта, який встановили із зовнішнього боку будівлі, аби піднімати дітей на другий поверх, адже чимало з них – на візках. Його доставили з американського міста-побратима Ужгорода – Корваліса, допоміг також ужгородський Ротарі-клуб.

Святкування продовжили, зокрема, за сприяння міського управління праці та соціального захисту населення організували для вихованців «Дороги життя» солодкий стіл.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp