Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Що сьогодні робили комунальні служби Ужгорода

6 червня 2017 р., 19:45

Звітує міська рада

Працівники «Закарпателектробуду» сьогодні в Ужгороді відновлювали лінію вуличного освітлення на вулиці Гранітній, демонтують аварійні кронштейни на вулиці Гвардійській та ремонтують трансформаторні підстанції на Собранецькій (біля аеропорту), Заньковецької.

«УжАгромікс» косив зелені зони на набережній Слов’янській, прибирав схили річки, займається поливом висаджених у місті квітів. На Слов’янській набережній та вулиці Собранецькій працівники підприємства підстригають живопліт.

Зелені зони на вулицях Швабській, Мукачівській, площі Ш. Петефі косили сьогодні працівники «АВЕ-Ужгород». Також ліквідовували стихійні сміттєзвалища на вулицях Руській, Шумній, Добрянського.

Працівники комунального підприємства КШЕП чистили вуличну зливову каналізацію на вулиці Кошицькій, а на Джамбула встановлюють відсутні решітки зливоприймачів. Вночі вулиці міста прибирали за допомогою спецтехніки. Також комунальники продовжують поточний ремонт вулиці 8 Березня, розпочинають – на вулиці Шумній.

Поточний ремонт на вулиці Легоцького проводять працівники «Сембілдінгу».

Працівники КБК продовжували капітальний ремонт тротуарів на вулиці Собранецькій (підготовчі роботи, демонтаж покриття з фігурних елементів мощення), капремонт вулиці Заньковецької (підготовчі роботи, підняття горловин колодязів).

Триває капітальний ремонт внутрішньоквартальних територій на вулицях Докучаєва, 4-6, Легоцького, 58 (вирівнюють бордюри, облаштовують тротуари).

ТОВ «Фем-Білдінг» робив капремонт внутрішньоквартальної території на вул. Заньковецької ,77- вул. Легоцького, 21,23 (вирівнюють бордюри, влаштовують покриття з фігурних елементів мощення).

На внутрішньоквартальній території вулиці Керченської, 7 підготовчі роботи, підняття люків, ремонт бордюрів проводять працівники ТОВ «Укршляхбуд» (капітальний ремонт).

Капремонт тротуарів на площі Поштовій робили працівники товариства «БК Капітальна» (підготовчі роботи, демонтаж існуючого покриття з фігурних елементів мощення).

Триває капремонт покрівлі житлового будинку на вулицях Лермонтова,1, Навої, 3 та капітальний ремонт водопроводу та каналізації житлового будинку на вулиці Минайській, 9.



Прес-служба Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp