Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кримчани підкорили Говерлу (ФОТО, ВІДЕО)

30 червня 2014 р., 11:06

На Закарпатті зібрались кримські переселенці з усієї України і піднялись на карпатські вершину, щоб показати, що Крим і Україна разом.

Кримчани відсвяткували День Конституції України, піднявшись з українськими прапорами на найвищу точку в Україні - гору Говерлу, розташовану в Закарпатті. 

Як написав на своїй сторінці в Фейсбук координатор кримського ЕвроМайдана Сергій Ковальський, «люди з'їхалися з усіх регіонів України, куди після окупації рідного Криму, їх закинула доля». 


«Ми зібралися тут, щоб показати, що Крим і Україна разом. Ми не уявляємо свого життя під прапорами країни-окупанта, тому зробимо все для того, щоб повернути його до додому», - зазначив Ковальський. 

{g}

28 червня, в День Конституції України, більшість жителів анексованого Росією Криму так і не змогли відповісти на питання кореспондентам Крим.Реаліі, яке свято відзначають в Україні. 

Вулиці анексованого Сімферополя нічим не нагадували про українське державне свято. Єдине місце, де як і раніше можна знайти українську символіку - будівля Меджлісу кримськотатарського народу, на якому висить прапор України.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp