Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Четверо студентів УжНУ стали переможцями стипендіальної програми Віктора Пінчука «Завтра.ua» (ФОТО, ВІДЕО)

30 червня 2014 р., 15:45

Вже 3-го липня наші переможці відбудуть до Запоріжжя представляти УжНУ в щорічному екотаборі «Climate Change Camp», який проводить Фонд Віктора Пінчука за підтримки Фундації Coca-Cola.

Цього року стипендіатами від Ужгородського національного університету стали студенти 4-го курсу медичного факультету Степан Карабиньош та Маріанна Немеш, а також випускниці Юліанна Федько та Христина Щубелка, яка, до речі, здобула диплом з відзнакою за кращу роботу у сфері медицини.

Нагородження переможців конкурсу, учасниками якого стали понад 200 українських студентів з усіх регіонів країни, відбулося 25 червня в рамках щорічного молодіжного форуму «Нове покоління України: творимо завтра сьогодні». Серед учасників заходу: переможці стипендіальної програми підтримки талановитої молоді «Завтра.UA» та отримувачі ґрантів освітнього проекту «Всесвітні студії».

Спеціальними гостями церемонії нагородження переможців освітніх програм Фонду стали Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, президент Польщі (1995–2005 рр.) Александр Кваснєвський, Надзвичайний і Повноважний Посол Німеччини в Україні Крістоф Вайль, Надзвичайний і Повноважний Посол Великобританії в Україні Саймон Сміт, засновник програм «Завтра.UA» та «Всесвітні студії» Віктор Пінчук, а також представники бізнесу та громадських організацій, які впродовж багатьох років підтримують діяльність студентських спільнот.



До вашої уваги також сюжети телеканалів СТБ та ICTV про щорічний молодіжний форум освітніх програм «Завтра.UA» та «Всесвітні студії».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp