Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді молились за відвернення від України віровідступника Путіна (ФОТО)

10 березня 2014 р., 14:15

9 березня, в неділю Торжества Православ'я, в нижньому залі новобудови академічного храму, було відправлено Божественну літургію.

Літургію очолив ректор академії архімандрит Віктор (Бедь) у співслужінні архімандрита Діодора (Муратова), протоієрея Петра Григи, протоієрея Ігоря Ковальчука, протоієрея Олександра Панасенка та диякона Федора Шутка.

У час, коли над Україною нависла загроза московської військової віроломної окупації та інтервенції, отець-ректор возніс окрему молитву до Господа Бога з проханням відвернути біду та війну від України та українського народу, просив Отця Небесного дарувати Україні та Церкві Христовій миру, спокою та благополуччя, зупинити злі наміри та дії російських агресорів на чолі із віровідступником Володимиром Путіним, що віроломно і підступно порушили недоторканість державних кордонів нашої Батьківщини та права людини в Україні.

Також, під час літургії, отець-ректор виголосив молитву за одужання та здоров'я Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви.

Відтак з проповіддю до прихожан та студентів звернувся благочинний академічного храму імені святих Кирила і Мефодія протоієрей Петро Грига, який розповів про перемогу православ'я над іконоборчою єрессю, зупинився на історичних в житті Церкви Христової рішеннях VII Вселенського собору та привітав усіх із святкуванням Торжества Православ'я.



Прес-служба УУБА-КаУ
русин 04.04.2014 17:07 IP: 78.71.99.176
украинская православная церковь?Мутанты!!!Закарпатье - это Русь православная!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp