Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Воду ужгородці отримали тільки вночі

27 червня 2017 р., 14:00

Через борги та аварію

Однією з головних подій вчорашнього дня стала ситуація з водою в Ужгороді.

О 12.00 прес-служба "Закарпаттяобленерго" оприлюднила листа з вимогою до "Водоканалу" сплатити 3,4 мільйони боргу за електроенергію. В іншому випадку енергетики погрожували відключенням рубильника, як наслідок обласний центр міг залишитися без води.

Вже за годину "Водоканал" повідомляє про "аварійно-відновлювальні" роботи у Сторожниці, зазначаючи, що для цього понижує тиск у водозаборі "Минай". Мова йде тільки про перебої водопостачання, а не відключення води.

У цей час вода починає повністю зникати в Ужгороді. Вже о 16.00 води немає на багатьох вулицях лівого берега, зокрема на Минайській та Швабській.

Тільки о 19.00 "Водоканал" інформує, що аварійно-відновлювальні роботи на водогоні діаметром 600 мм у селi Сторожниця тривають.

"Виконання робіт ускладнюється тим, що доводиться постійно відкачувати воду, яка заливає місце проведення робіт. Підприємству довелося призупинити водопостачання у місті, оскільки тільки так можна понизити тиск води в системі, що дасть можливість якомога швидше ліквідувати аварію. Водопостачання відновлять після повного завершення робіт, орієнтовно після 21 години", - зазначає монополіст.

Синхронно з цим повідомленням "Водоканалу" оприлюднюється інформація з ужгородської мерії про те, що Андріїв провів зустріч з директором "Закарпаттяобленерго" Петровим, на якій "було досягнуто домовленості, що місто знайде можливість погасити заборгованість, яку має "Водоканал" перед енергетиками".

Станом на 22.00 ремонт у Сторожниці триває, а "Водоканал" інформує, що роботи триватимуть до 1-ї ночі.

Близько півночі мерія у Фейсбук звітує про завершення ліквідації аварії на водогоні У Сторожниці.

Як повідомляють читачі Сайту міста Ужгорода, вода у мікрорайонах міста почала з'являтися тільки о 3-4 годині ранку.

Нагадаємо, у вересні 2016 року ужгородці два дні сиділи без води, через ремонт колектору у Соляному провулку. Невдовзі директор "Водоканалу" Карташов повідомив про нове підвищення тарифу на воду.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp