Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У понеділок в Ужгороді буде темно? (ВІДЕО)

17 серпня 2014 р., 09:42

Через борги водоканалу містяни можуть залишитися без світла та води.

Нагадаємо, днями Закарпаттяобленерго надіслало звернення до міської ради, Закарпатської ОДА та власне до самого «Водоканалу» про те, що останній має заборгованість близько двох мільйонів гривень.

Якщо суму боргу комунальники не заплатять до 18 серпня, то в обленерго прийматимуть крайні заходи: починаючи від відключення електропостачання в будівлі підприємства і, завершуючи відключенням насосних станцій по місту.

Аби уникнути катастрофічної ситуації в місті представники обласної влади написали звернення до міністерства, аби з державного бюджету, якнайшвидше виділили кошти, якими можна покрити заборгованість «Водоканалу».

Говорить Світлана ЯКОВЛЕВА заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Закарпатської ОДАЯкщо суму боргу комунальники не заплатять до 18 серпня, то в обленерго прийматимуть крайні заходи: починаючи від відключення електропостачання в будівлі підприємства і, завершуючи відключенням насосних станцій по місту.

Аби уникнути катастрофічної ситуації в місті представники обласної влади написали звернення до міністерства, аби з державного бюджету, якнайшвидше виділили кошти, якими можна покрити заборгованість «Водоканалу».

Якщо з державного бюджету кошти не виділять, то гроші повинна знайти міська влада. Проте уже 18-го серпня представники Закарпаттяобленерго планують вжити крайніх заходів: з початку робочого тижня без електроенергії залишать комунальне підприємство «Водоканал» – повідомили наших журналістів представники обленерго. Таким чином вони намагаються звернути увагу комунальників на нагальності вирішення питання. Адже до сих пір, «Водоканал» навіть не намагався домовитись із Закарпаттяобленерго про тимчасове відтермінування.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp