Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пікетувати тячівську владу прийшла не тільки місцева самооборона, але й колеги з сусідніх районів (ВІДЕО)

1 липня 2014 р., 19:47

Закінчилось народне віче заявою на добровільне складання повноважень голови райради.

У Тячеві обурена громада і представники народної самооборони зібралися, аби заявити про найболючіші проблеми району, які голова райради і адміністрації не вирішують. Крім того, вимагали від очільника районної ради Михайла Данилюка добровільно скласти повноваження і залишити посадовий стілець.

Тячівці знову перед стінами райради. Після 20 сесії 6 скликання, яка не відбулася через відсутність кворуму, адже засідання проігнорували депутати від Партії Регіонів, баталії продовжили на площі перед адмінбудівлею. Тут зібралися не тільки небайдужі тячівці і активісти міста, а й представники народної самооборони. Перед ними керівники району звітували по підсумках сесії. 

Уже неодноразово Петро Голубка виступав перед тячівцями і обіцяв дотримуватися вимог громади, проте за два місяці своєї роботи на новій посаді не провів жодного справедливого кадрового призначення. За час правління теперішніх керівників райради і адміністрації найболючіші проблеми району не вирішили, а навпаки вони загострилися -запевнили на площі. 

Продають у Тячеві і наркотики школярам, – кажуть представники самооборони. Вирішити ці проблеми громада вимагала негайно, адже діти – наше майбутнє, а життя без води – неминуча катастрофа для тячівців. 

Слово від голови райради Михайла Данилюка взагалі не прозвучало, адже його перекрикували традиційним лозунгом для регіоналів. Люди вимагали звільнити крісло голови райради і обрати нового керівника. Приїхали підтримати тячівців навіть самооборонівці із Рахівщини та Хустщини, яким вдалося повпливати на кадрові зміни у своїх адміністраціях. Небайдужа громада Тячева все ж дочекалася і побачила заяву голови райради Михайла Данилюка, який добровільно склав свої повноваження. Хто стане новим головою райради і його заступником, депутати вирішуватимуть на позачерговій сесії, які планують скликати вже найближчим часом. Проте громада запевнила: мовчати не буде!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp