Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З Тячівщини відправили гуманітарний вантаж військовим. ФОТО

13 липня 2017 р., 14:55

Їжу та необхідні речі отрмають бійці 128 бригади.

12 липня, черговий гуманітарний вантаж відправили з Тячівщини в зону проведення АТО. Шлях вантажу прокладений небезпечними стежками Донбасу в Красногорівку до 128-ї бригади. Харчі, питна вода, пиломатеріали та багато іншого стануть в нагоді нашим бійцям на Сході України, інформують у прес-службі РДА.

- Ми відправляємо все те, про що нас просили: продукти харчування, солодощі, воду як для бійців так і місцевих жителів. Висловлюємо щиру подяку органам місцевого самоврядування, структурним підрозділам райдержадміністрації, установам та організаціям району, підприємцям та всім небайдужим мешканцям, які долучилися до збору допомоги, за згуртованість, оперативність та патріотизм. –зазначив голова Тячівської РДА Василь Дем’янчук. - Бажаємо всім учасникам поїздки щасливої дороги та швидкого повернення, а мешканцям Сходу та й усім нам - мирного і життя в рідній Україні.
 







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp