Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чим допомогли військовим куплені зустрічі?

3 вересня 2014 р., 19:32

Акція закінчилалася - військові отримали 7849 гривень.

Нагадуємо, 11 серпня у соцмережах стартував аукціон "Купи зустріч - допоможи закарпатським військовим"! 31 серпня акція завершилася. У Фейсбуці було 186 лотів, ВКонтакті – 302. Наразі волонтери беруться обробляти списки та збирати кошти.

«Станом на 13:00, 3 вересня вдалося зібрати готівкою та на картку ПриватБанку 7849 гривень. З часу активного збору коштів пройшло менше доби. Багато кому не вийшло передати гроші сьогодні. Хтось зможе тільки ввечері. Люди телефонують, кажуть, що перерахують пізніше. Хтось в четвер, хтось в п'ятницю. По різному. Хтось зараз за кордоном і знаходить знайомих, які передають гроші. Тому сума буде значно більшою», - пише координатор акції, журналіст Віталій Глагола.

Він додає: «Є й такі покупці, що перемогли в аукціоні, але з ними поки не вдалося зв'язатися. Сподіваюся, що це тільки тому, що вони поки ще не відвідали свою сторінку у Фейсбуці».

Ставки перемогли різні - все залежно від лота. Від мінімальної в 50 гривень - до максимальної в 5 000.

Найдорожчий лот у цьому аукціоні - Міс Ужгород Анастасія Костич. За чашку каву з нею запропонували 5 000 гривень. Наразі покупець не в Україні - тому зустріч поки не оплачено. Зустріч з ведучим Нового каналу Сашком Педаном за 2200 гривень прибдала дівчина, яка зараз мешкає в Словацькому Кошіце.

Головний редактор нашого сайту Алла Хаятова – теж серед найдорожчих. За зустріч із журналісткою, власкором телеканалу «ЗІК» готові віддати 2 000 гривень. 1 300 гривень не пошкодують задля тет-а-тету із відомим письменником-закарпатцем Адрієм Любкою.

Звіти після отримання коштів будуть опублікувані сторінках у соцмережах - Фейсбук та Вконтакті. «Там ми будемо публікувати звіт із використання коштів після того, як зберемо всю суму. Наразі планували купити кевларові каски для хлопців в АТО, але приорітети можуть змінитись у будь-яку хвилину», - зазначає Віталій Глагола.

Ця ж акція відбувається і в іншій соцмережі - Вконтакті. Нею займається інший волонтер і громадський активіст Денис Ман.

"Вчора протягом дня вони зібрали 3190 грн та $100 готівкою. На карту банку - 4538,60 грн. І це дуже символічно, що соцмережі країни-окупанта вдається збирати гроші на допомогу нашим військовим в зоні АТО. Виходить, що російська компанія допомагає українській армії", - резюмує Віталій.


Ужгород.ін

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp