Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як працює відділ прийому і видачі документів "Єдине вікно" сьогодні перевіряв мер міста

17 липня 2017 р., 19:55

Разом із заступником та керуючою справами виконкому

Сьогодні міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, його заступник Олександр Білак, керуючий справами виконкому Олена Макара ознайомилися, як працює створений нещодавно в міському управлінні праці та соціального захисту населення відділ прийому і видачі документів «Єдине вікно».

На першому поверсі будівлі управління на площі Ш.Петефі облаштували сучасне приміщення зі зручностями, де, скажімо, як у ЦНАПі, можна здати документи на отримання будь-якої з майже шести десятків соціальних допомог чи послуг. Працюють 8 віконечок, на інформаційних стендах розміщено зразки заяв на різні види допомог, перелік документів, які потрібно подавати. Тут же працюють консультанти, волонтери, які допомагають заповнити бланки заяв, підказують, що і як зробити.

«Єдине вікно» в управлінні працює вже понад два тижні, керівники міської ради сьогодні прийшли подивитися все в дії, так, щоб не переривати звичний робочий процес.
Міський голова Богдан Андріїв наголосив: «Трохи попрацювали в тестовому режимі, сьогодні ми даємо офіційний старт і запрошуємо всіх ужгородців оцінити переваги і зручності, коли не треба відвідувати різні тісні кабінети, коли надання всіх послуг уніфіковано. Персонал управління пройшов навчання, оволоділи комп’ютерними програмами, для працівників теж зробили максимально комфортні умови праці».

{g}

Начальник управління праці та соціального захисту Андрій Біксей розповів, що незабаром облаштують також зону очікування, адже приходить чимало літніх людей, багато відвідувачів з дітками. Вхід із Ш. Петефі вже з пандусом для людей із особливим потребами. Також за кілька тижнів запровадять електронну чергу та смс-повідомлення про результати розгляду звернень.


Прес-служба Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp