Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Друга група донецьких дітей вирушила на відпочинок в Угорщину

24 липня 2017 р., 20:38

У рамках поліцейського проекту "Схід і Захід разом"

Десять дітей із Донецької області вирушили на відпочинок до Угорщини в рамках проекту "Схід і Захід разом". Всі вони – із сімей поліцейських.



Вчора, 22 липня, ввечері група туристів із Донеччини прибула до Ужгорода. Десятеро діток із родин правоохоронців одразу вручили Головному управлінню Національної поліції в Закарпатській області подарунок – стилізовану підкову на щастя. Сьогодні юні мандрівники вирушили в Угорщину на тижневий відпочинок. Це вже друга група дітей, які в липні відправилися на оздоровлення за кордон у рамках спільного поліцейського проекту "Схід і Захід разом". Таку ініціативу започаткував Голова Національної поліції України, генерал Сергій Князєв.

Керівник групи, голова ГО "Ліга майбутніх поліцейських" Ірина Павленко розповіла, що ніхто з її підопічних за кордоном раніше не бував, від цього цінність такої поїздки є значно вищою і діти з нетерпінням її чекають.

Після того, як юні туристи повернуться з Угорщини, їх чекає чудова екскурсійна програма Ужгородом.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp