Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті перебувають діти з Донеччини (Фото, Відео)

2 липня 2017 р., 12:00

Які знайомляться з роботою правоохоронної системи

На Закарпаття приїхали семеро дітей з Донеччини, які знайомляться з роботою поліції в обласних центрах західної частини країни. Програма відбувається за сприяння Голови Національної поліції України, генерала Сергія Князєва. Всі діти – випускники шкіл та майбутні студенти навчальних закладів МВС. Група уже відвідала Рівне, Луцьк та Львів.

На Закарпатті діти оглянули Ужгородський замок, набережні міста, а сьогодні, 2 червня, вирушили на екскурсію у Словаччину. Під час їх візиту акцент робиться передусім на роботі поліції: всі діти, які приїхали на Закарпаття, в майбутньому планують стати правоохоронцями.

Під час поїздки західною Україною та знайомством зі словацькими традиціями діти отримають можливість побачити, як живуть люди в різних куточках нашої країни та за кордоном, і зрозуміти, яким повинен бути сучасний поліцейський у європейській крані.

{g}


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp