Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Збірні команди Головних управлінь Нацполіції Донеччини та Закарпаття зіграли у футбол

4 жовтня 2017 р., 21:05

У м. Бахмут Донецької області (колишній Артемівськ)

Матч став уже третьою зустріччю футболістів. Перша гра відбулася у квітні цього року в Ужгородському районі, друга – в травні підМаріуполем. Результати двох матчів показали, що сили команд рівні. Цього ж разу переможцями стали господарі змагань. Насамкінець оркестр поліції Донеччини виступив для вболівальників.

{g}

Поїздка футбольної команди була організована у рамках проекту «Схід і Захід разом», який започаткував у 2015 році нинішній голова Національної поліції України, генерал поліції Сергій Князєв. З кожним роком зв’язки між регіонами міцнішають. Цього року на Закарпатті у межах проекту відпочивали діти поліцейських-переселенців та учасники «Ліги майбутніх поліцейських», духові оркестри Головних управлінь Нацполіції спільно виступали у двох областях. Крім того, на Закарпатті спільно з донецькими колегами запустили мобільний додаток – «Поліція 102».



Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp