Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Медведєв: Новими санкціями США оголосили Росії "повноцінну торговельну війну"

3 серпня 2017 р., 11:43

Надії на поліпшення відносин Вашингтона і Москви прийшов кінець

Прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв вважає нові санкції США початком "повноцінної торгової війни" з РФ. 

Про це він повідомив в Facebook. За словами Медведєва, підписання президентом США Дональдом Трампом закону про нові санкції проти Росії створює кілька наслідків. 

"По-перше, надії на поліпшення наших відносин з новою американською адміністрацією - кінець. По-друге, Росії оголошена повноцінна торгова війна. По-третє, адміністрація Трампа продемонструвала повне безсилля, найбільш принизливим чином передавши виконавчі повноваження Конгресу", - зазначив Медведєв.

На його думку, закон про нові санкції США проти Росії виник як "ще один спосіб поставити Трампа на місце". Він також не виключив, що американські політики нібито мають намір в кінцевому підсумку усунути його від влади. 

"Відносини між РФ і США будуть вкрай напруженими незалежно від складу Конгресу або особистості президента. Мають бути тривалі з'ясування відносин в міжнародних органах та судах", - додав Медведєв.

Нагадаємо, Президент США Дональд Трамп підписав закон про нові санкції проти Російської Федерації.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp