Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зі словами вдячності на адресу іршавських правоохоронців звернулась жінка-педагог

7 серпня 2017 р., 18:25

Колишній вчитель французької мови Білківської ЗОШ 1-3 ступенів Оксана Крученик

12 липня у селі Білки Іршавського району святкували храмове свято Петра і Павла та День села. У село приїхало багато гостей. Відбулися святкові літургії в місцевих Петро-Павлівському православному та Успенському греко-католицькому храмах. Був також святковий концерт.

За правопорядком у селі слідкувала поліція. Роботи у поліцейських було багато, але люди ними задоволені. Зокрема, місцева жителька Оксана Крученик, колишня вчителька французької мови Білківської школи, висловлює подяку працівникам Іршавської поліції, які безпосередньо несли службу в Білках під час свята, а також керівництву ГУНП в Закарпатській області.

Учителька, серед учнів якої є чимало правоохоронців, каже, що культурна поведінка поліцейських у селі вразила багатьох. Зокрема, це проявилося, коли в Успенському храмі Пресвятої Богородиці священик читав Євангеліє. Присутні там поліцейські дійсно показали високу культуру та освіченість.

Вдячні жителі Білок сфотографували працівників поліції, які несли тоді службу. Люди висловлюють їм та їхнім керівникам подяку від громади села Білок та вітають з професійним святом - Днем Національної поліції України.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp