Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатців "під мухою" вгамовували полісмени (ФОТО)

21 жовтня 2017 р., 10:20

Усіх чоловіків, які перебували в стані алкогольного сп'яніння, було оперативно затримано. По всіх фактах наразі триває перевірка.

Один із випадків трапився у місті Ужгород. Сигнал «тривога» з охоронюваного торговельного закладу надійшов близько 16 години. По прибуттю поліцейські охорони з’ясували, що один з відвідувачів, 48-річний житель Тячівського району, чіплявся до жінки-продавця, заважав їй працювати та погрожував фізичною розправою. На щастя, наряд реагування якраз вчасно прибув на місце події та затримав зловмисника. Його подальшу долю вирішували вже працівники відділу поліції Ужгорода.

Від дій ще одного хулігана також посеред білого дня потерпів продавець кіоску в місті Хуст. Зловмисника також затримали поліцейські охорони та доставили його до Хустського відділу поліції ГУНП.

А в місті Виноградів спільний наряд поліції охорони та Виноградівського відділку поліції вгамовував 37-річного чоловіка, який у стані алкогольного сп’яніння вчинив сварку зі своєю дружиною за місцем їх спільного проживання.

У місті Іршава, знову ж таки під дією алкоголю, чоловік вирішив агресивно з'ясувати стосунки з рідною матір’ю. Затриманого доставили до Іршавського відділу поліції, де на нього було складено адмінпротокол. Що не завадило цьому ж чолов'язі, який через три дні знову зловживав алкоголем, чіплятися до матері. Звісно, що й цього разу вгамувати його приїхали правоохоронці.

За усіма фактами наразі триває перевірка. Поліцейські охорони, у свою чергу, звертаються до закарпатців з проханням не зловживати алкоголем, а натомість залишатися законослухняними громадянами. Адже зайва чарка алкоголю може не тільки погано вплинути на здоров’я та пильність, а й вплинути на репутацію щодо дотримання законності.


Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp