Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

День Прапора: на Закарпатті стартував флешмоб (ФОТО)

12 серпня 2017 р., 12:04

Змагаються фотографи

Напередодні дня Державного Прапора України, що відзначається в нашій державі цього місяця, службовці Берегівщини розпочали в нашому краї патріотичний флешмоб у рамках проекту Міністерства закордонних справ України «SelfieWithFlag».

За умовами проекту, учасникам необхідно зробити фото з Державним Прапором у своєму улюбленому, найкрасивішому та найгарнішому місці в межах України. Отож, колектив Берегівської райдержадміністрації вирушив до села Четфалва – на самий краєчок землі нашого багатонаціонального краю. Саме тут, на березі річки Тиса знаходяться унікальні історичні пам’ятки: кам’яний готичний реформатський храм XV століття та дзвіниця – шедевр теслярського мистецтва, побудована в XVIII столітті. Ця 30-метрова вежа вважається чи не найвищою посеред своїх сестер у Закарпатті.

У селі Четфалва учасники відвідали є ще одне архітектурне диво – дивовижний католицький храм Зіслання Святого Духа, що нагадує маленьку «сіднейську оперу». Крім футуристичного вигляду, церква є особливою та унікальною тим, що в ній почергово проходять служби Божі як римо-, так і греко-католиків.

«Сподіваємося, що наші фото потраплять до списку переможців, а всі читачі відкриють для себе неповторну красу Берегівщини, наші культурні, історичні та національні надбання» констатували небайдужі берегівчани.

Фотографія-переможець буде розміщена на обкладинці акаунтів МЗС у соціальних мережах до осені. А кращі фотографії будуть обрані 23 серпня і опубліковані на усіх сторінках соціальних мереж відомства.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp