Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська молодь підкорювала вершини

7 липня 2014 р., 10:18

Зійшовши на Говерлу

4 липня з ініціативи громадської організації «Самодопомога Закарпаття» відбулося сходження на Говерлу, присвячене Дню Конституції України. Молоді активісти з «Самодопомоги Закарпаття», Студентської ради краю, обласного осередку Ліги студентів АПУ, Наукового товариства студентів та аспірантів УжНУ, інші громадські діячі підкорили найвищу точку України заввишки 2061 м.

З труднощами по дорозі, але з великим задоволенням наприкінці вдалося дійти до вершини й з насолодою вдихнути свіжого повітря українських гір, помилуватися неймовірною красою Карпат. Це змогли зробити найсильніші й найзавзятіші активісти Закарпаття, серед яких чимало представників університету.

Організатор сходження, заступник голови Студентської ради області Юрій Бедей відзначив: «Дуже приємно, що завдяки «Самодопомозі Закарпаття» вдалося піти в похід на Говерлу, який приніс нам багато неймовірних емоцій і нових знайомств. Кожен із нас зрозумів, що ми можемо досягти поставленої мети. Хоч яким би важким здавався шлях на початку і які б труднощі доводилося долати, ми зуміли зійти на вершину Говерли й виконати там Гімн України».





МедіаЦентр УжНУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp