Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нетверезі водії вирушили в дорогу

24 серпня 2017 р., 11:00

Їх зупинили

Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за минулу добу працівники поліції задокументували в Мукачівському, Берегівському, Хустському, Іршавському районах.

Працівникам поліції Берегова учора ввечері надійшла інформація від небайдужих громадян про те, що в місті чоловік сів за кермо після вживання алкогольних напоїв. Автомобіль «Volkswagen Тrаnsрortеr» правопорушника іноземної реєстрації зупинили близько опівночі на вулиці міста. За кермом перебував місцевий житель, який має подвійне громадянство і назвався громадянином сусідньої держави. Пред’явив паспорт і водійське посвідчення даної країни. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, його доставили до районної лікарні, де після висновку лікаря склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння. Водійське посвідчення у правопорушника вилучили, машину затримали на штрафмайданчик.

У селі Балажер Берегівського району патрульні зупинили мопед, водій якого не мав захисного шолома і водійського посвідчення. За кермом перебував місцевий житель, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження медогляду він відмовився, хоча й визнав, що вживав алкогольні напої. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, транспортний засіб передали родичам водія.

У селищі Чинадієво Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили обідньої пори мотоблок, в причепі якого перебували пасажири, що заборонено законодавством. За кермом транспортного засобу перебував місцевий житель, який був у стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення правоохоронцям правопорушник не надав, від проходження медосвідчення відмовився. У присутності двох свідків на нього склали відповідні адмінпротоколи, мотоблок передали тверезому водію.

Між селами Богаревиця-Хмільник Іршавського району патрульні зупинили автомобіль «ВАЗ-21013» за невпевнену їзду. За кермом чужого автомобіля перебував п’яний житель села Хмільник, який взагалі не має водійського посвідчення. Від медосвідчення водій відмовився. На правопорушника На грунтовій дорозі між селами Ракош-Шаян Хустського району поліцейські зупинили автомобіль «ВАЗ-2108». За кермом перебував житель селища Вишково, який не був пристебнутий паском безпеки і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідчення в лікарні у нього виявили 1,8 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол і вилучили водійське посвідчення.


Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp