Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Тячеві розповіли як вберегтися від злочинів (ФОТО)

24 серпня 2017 р., 13:04

Розповіли полісмени

- Сезон відпусток - сезон крадіжок! Подбайте про те, аби ваш дім був захищений, перед тим, як плануєте відпустку, - звернувся до жителів Тячева працівник Управління поліції охорони Павло Вінтонян.

Працівники Управління поліції охорони інформували жителів на центральній площі міста. Громадяни з цікавістю спілкувалися з поліцейськими охорони та дізнавалися про послуги, які надає служба. А тим часом, поки дорослі дізнавалися від поліцейських корисні поради про те, як уберегти свою домівку від зловмисників, дітлахи раділи повітряним кулькам, які їм дарували правоохоронці.

- Поліція охорони – єдина державна структура, яка пропонує повний спектр якісних охоронних послуг, а саме - фізичну охорону кваліфікованими співробітниками, охорону нерухомості, встановлення кнопок тривожної сигналізації та пультову охорону об’єктів усіх форм власності та будь-якого ступеня складності. Більше 4 тисяч закарпатців довірили своє майно саме нашій структурі, - зокрема розказав працівник поліції охорони.

Варто додати, що незабаром поліція охорони проводитиме для жителів краю та усієї України щорічну соціальну акцію «Квартира під охорону». Взявши участь в акції, громадяни можуть суттєво зекономити при оснащенні свого житла сигналізацією поліції охорони.

Замовити послуги поліції охорони або отримати більш детальну інформацію можна за телефонами:

0-970-502-220 – для абонентів оператора Київстар

0-730-502-220 – для абонентів оператора Лайф

0-990-502-220 – для абонентів МТС





Управління поліції охоронив Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp