Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Діти переселенців пройшли Літню школу примирення

31 серпня 2017 р., 08:58

У серпні у селі Оноківці (урочище «Дубки») на Закарпатті

Відбулася Літня школа примирення для дітей переселенців та їхніх батьків. Метою заходу була соціально-культурна адаптація внутрішньо переміщених осіб регіону та подолання стереотипного мислення щодо них. Табір відбувся в рамках проекту Ресурсний центр для підтримки та супроводу ВПО в Закарпатській області громадської організації «Справа Кольпінга в Україні».

Насичена програма школи включала тренінги по примиренню, семінари на тему соціально-правового захисту переселенців, ознайомлення з культурними особливостями Закарпаття і Донбасу, екскурсію Ужгородом, розважальні заходи та багато інших цікавинок.

«Було круто. Величезне дякую» – пише Оксана Кузнецова, мати одного з учасників школи. Олена Логвіненко, мати маленького Луки каже: «Це був прекрасний відпочинок. Програма була щільною, нас ганяли, «тренінгували», проводили майстер-класи та смачно-смачно годували. Це була відмінна можливість відпочити всім разом і поспілкуватися з іншими. Дякуємо організаторам за те, що запросили, і за те, все пройшло добре. А Лука отримав перший в житті сертифікат про проходження школи».

{g}

Результатом проведення Літньої школи стало збагачення соціальних зв’язків, подолання соціально-культурної дистанції та стереотипного мислення і, звичайно, гарний настрій її учасників.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp