Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівський водоканал має шалену заборгованість перед Закарпаттяобленегро

3 вересня 2017 р., 16:20

ТОВ "Водоканал Карпатвіз" отримало від Берегівського РЕМ попередження про припинення живлення електроенергією об’єктів водопостачання та водовідведення.

– У зв'язку з несвоєчасною оплатою за послуги водопостачання та водовідведення ТОВ "Водоканал Карпатвіз" теж не в змозі виконати свої фінансові зобовязання по розрахунку за спожиту електроенергію та податки, – йдеться у повідомленні водоканалу.

Також повідомляється, що найближчим часом через несплату за водопостачання та водовідведення у місті відбудуться масові рейди по відключенню злісних боржників.

Зауважимо, що це вже не перша схожа ситуація з берегівським водоканалом за останні роки, і як зауважив свого часу в інтерв’ю Mukachevo.net міський голова Золтан Бабяк, проблема пов’язана в тому числі з несплатою за спожиту воду місцевими мешканцями. До слова, аналогічна ситуація з водоканалом в Ужгороді.

Водночас, додамо, що як поінформували в Закарпатгаз Збуті, борги закарпатців за газсягнули станом на 1 серпня критичної позначки.

Mukachevo.net
берегівчанин 03.09.2017 19:30 IP: 44.179.224.91
Не так давно користувачам Водоканалу значно збільшено оплату за водопостачання та водовідведення ( з 12,90 грн. за м3 до 18 грн.). Однак керівництво цього підприємства замість того, щоб погасити борги, вирішило підняти собі зарплатню. В його керівника Галайди Й.С. щомісячна зарплатня разом з усіма накрутками набагато більша, а ніж у керівників правоохоронних органів (поліції, прокуратури й СБУ). Те ж саме стосується провідних спеціалістів, насамперед члленів його родини, які там працюють. Пора б правоохоронцям нарешті перевірити, куди ж діваються кошти, що надійшли від споживачів і як вони витрачааються. Тоді все стане ясно, яка ж причина боргів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp