Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лісівники Закарпаття з нагородами їдуть додому

6 вересня 2017 р., 19:57

Як уже зазначалося у сьогоднішньому повідомленні

На базі ДП «Тетерівське лісове господарство» Київського обласного і по місту Київ управління лісового та мисливського господарства відбувалися XX-й Всеукраїнський конкурс-змагання вальників лісу та IХ-й конкурс професійної майстерності «Кращий оператор гідроманіпулятора – 2017».

Щорічно цей захід збирає професіоналів з усієї країни: представників управлінь лісових господарств, лісових підприємств, навчальних закладів. Серед учасників як досвідчені майстри своєї справи, так і новачки, які тільки роблять перші кроки важкої професії, але вже демонструють свою спритність та вміння в управлінні бензопилою та маніпулятором.

Традиційно, в рамках цього заходу проходить і виставка техніки для лісової промисловості. Цьогоріч у конкурсі взяли участь 26 команд. Окрім того, паралельно проходили змагання серед операторів гідроманіпулятора. Учасникам необхідно скласти маніпулятором дев’ятирівневий колодязь із дерев’яних колод завдовжки шість метрів.

Лісоруби виступали у п’яти дисциплінах:

заміна ланцюга на бензопилі,
поділ поваленого стовбура дерева,
поділ комбінованим різом,
відокремлення сучків,
звалювання дерева.

{g}

Закарпатські лісоруби - вальник лісу Михайло Сита з ДП «Міжгірський лісгосп» зайняв 12 з 34 місця, а Василь Капчук - оператор гідроманіпулятора з ДП «Ясінянський лісомисливгосп» посів 7 з 13. Хоча і не перші, але наші лісоруби продемонстрували свою вправність у володінні бензопилою та довели, що саме вони гідні називатися найкращими і повертаються додому з нагородами.
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp