Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тренер фехтувальників Анатолій Герей отримав відзнаку

8 вересня 2017 р., 15:44

"За заслуги перед Закарпаттям"

У п’ятницю, 8 вересня, з нагоди Дня фізичної культури і спорту, яку в країні відзначають у другу суботу вересня, на площі Народній в Ужгороді відбулося спортивне свято. Територія перед Закарпатською ОДА перетворилася на масштабний спортивний майданчик з біговими доріжками, боксерським рингом, місцями для фехтувальників, баскетболістів. Тут протягом дня проходили майстер-класи, тренування, спортивні поєдинки, показові виступи.

Свято спорту урочисто відкрили керівники області та міста. Кращих спортсменів відзначили почесними грамотами та подяками ОДА та облради, а також нагрудним знаком «За розвиток фізичної культури та спорту». Чемпіони та призери європейських і світових чемпіонатів та Кубків та їх тренери отримали грошові премії, а також посвідчення звання майстра спорту України та майстра спорту України міжнародного класу. Представникам федерації з видів спорту, які визначені кращими у спортивному сезоні, подарували інвентар та комплекти спортивної форми.

Кандидату у члени Національної паралімпійської збірної України з фехтування на візках Надії Дьолог керівники краю вручили сертифікат на спеціалізований фехтувальний візок.

{g}

За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту області та високий професіоналізм відзнакою облдержадміністрації „За заслуги перед Закарпаттям” нагороджено тренера школи вищої спортивної майстерності, тренера чемпіонів світових змагань Анатолія Герея.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp