Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Завтра "Все Закарпаття читає дітям" із Наталією Орєшніковою

11 вересня 2017 р., 12:17

Після літніх канікул на базі обласної бібліотеки для дітей та юнацтва продовжує свою роботу проект "Все Закарпаття читає дітям".

Нагадаємо, соціокультурний проект уже другий рік реалізовується в рамках всеукраїнського – "Вся Україна читає дітям" – з ініціативи представника Центру дослідження літератури для дітей та юнацтва на Закарпатті, знаної крайової дитячої письменниці Галини Малик і за підтримки управління культури Закарпатської облдержадміністрації.

Мета – популяризація книг, зокрема, сучасних українських авторів, а також – поширення ідеї читання як однієї з найкорисніших для розуму, душі та доброго настрою звичок. Такий важливий меседж у легкій і невимушеній формі до дітей щораз доносять успішні представники різних професій, обов’язково – книголюби.

І вже завтра, 12 вересня, гостею проекту стане відома актриса, головний режисер Закарпатського академічного обласного театру ляльок, заслужена артистка України Наталія Орєшнікова, яка радо прочитає улюблену книгу учням Ужгородської ЗОШ І-ІІІ ст. №6 ім.В.Гренджі-Донського.

Зустріч відбудеться в читальному залі обласної бібліотеки для дітей та юнацтва (м.Ужгород, вул.Волошина, 20)

Початок об 11.00. Вхід вільний.



Управління культури Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp