Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Для сіл Баранинської громади створено виборчу комісію

16 вересня 2017 р., 09:35

Ужгородська районна виборча комісія на своєму засіданні 15 вересня

Створила Баранинську сільську виборчу комісію та визначила її керівників. Жеребкування щодо членів комісії не проводилось, оскільки їх визначено у кількості 18, і саме стільки надійшло подань від політичних сил.

Головою Баранинської сільської виборчої комісії призначено Маріанну Кипилу – від місцевої організації Селянської партії України. Заступник голови комісії – Людмила Лукач від місцевої організації партії «Опозиційний блок». Секретарем комісії призначено Оксану Геренду – від місцевої організації партії «Народний фронт».

Також у комісії представлені члени від політичних сил «Блок Петра Порошенка «Солідарність», ВО «Батьківщина», «Радикальна партія Олега Ляшка», «Самопоміч», «Наш край», «Єдиний Центр» та «За життя».

Новостворена комісія, згідно із частиною 3 статті 20 та частинами 2 і 3 статті 27 Закону України «Про місцеві вибори», має зібратися на другий день з дня формування її складу, тобто, в даному випадку – 16 вересня. Тоді ж – на першому засіданні, – члени комісії повинні скласти присягу та приступити до роботи.

Нагадаємо, на території Закарпаття 29 жовтня відбудуться перші місцеві вибори лише до однієї новоствореної об’єднаної територіальної громади – Баранинської ОТГ. В ній об’єднуються села Баранинської, Великолазівської, Холмецької та Яроцької сільрад. В цілому ж в Україні в кінці жовтня нову місцеву владу оберуть жителі 201 новоствореної громади.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp