Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські громадські активісти розповіли про містечкові проблеми Закарпаття на Громадському.тб (ВІДЕО)

10 липня 2014 р., 15:58

Юрій Світлик та Василь Маняк розповідають про нелегке життя у тихому на перший погляд Закарпатті, яке заставило їх пікетувати Міністерство внутрішніх справ України.

Причиною візиту активістів Ужгородського Євромайдану до громадських журналістів стало невдоволення призначенням в.о начальником Закарпатської міліції Сергія Шаранича. Та невдоволення активістів не обмежуються тільки цим керівником.

Невдоволені активісти і роботою новопризначеного губернатора Закарпаття Валерія Лунченка, який залишає на керівних посадах тих, хто працював під час режиму Януковича. Як зазначив Юрій Світлик, молодий голова обласної адміністрації керівником Велиберезняньскої РДА призначив людину, яка відправляла "тітушок" на Антимайдан. І цей приклад не єдиний.

Також активісти повідомили про проблему громадських рад в області, які потурають "потрібним" кандидатам. Членами цих так званих "громадських рад" є і учасники Антимайдану.

Про ці та інші проблеми дивіться в інтерв’ю активістів на Громадському.тб. 





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp