Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Якфахівців митниці з Днем юриста вітали (ФОТО)

7 жовтня 2017 р., 11:00

ННа Закарпатті

Сьогодні в Ужгороді, з нагоди Дня юриста, який відзначають в Україні 8 жовтня, відбулось урочисте засідання. Майбутнє свято зібрало в сесійній залі Закарпатської облради юристів-консультантів, нотаріусів, працівників системи органів юстиції, прокурорів, адвокатів, суддів, науковців, фахівців Закарпатської митниці ДФС, та ін.

 

Зі словами вдячності, з нагоди професійного свята, до присутніх звернувся керуючий справами виконавчого апарату облради Юрій Гузинець. Виступаючи за дорученням голови облради Михайла Рівіса, він подякував присутнім, які працюють на нелегкій ниві творення та застосування права, за будівництво демократичної держави в дусі вимог, норм і цінностей європейської спільноти, а також висловив упевненість у тому, що гідність людини та верховенство права й надалі залишатимуться головним кредо в роботі усіх юристів нашого краю.

Відтак, за особисті досягнення у праці, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня юриста, Юрій Гузинець вручив відзнаки обласної ради кращим фахівцям-юристам Закарпаття.

Серед нагороджених Почесною грамотою облради – Лілія Дорофеєва, начальник юридичного відділу Закарпатської митниці ДФС; Вікторія Гелле, заступник начальника відділу провадження у справах про порушення митних правил управління протидії митним правопорушенням Закарпатської митниці ДФС. Грамотою облради відзначено: Оксану Гвоздак, головного державного інспектора відділу митного оформлення №5 митного посту «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС; Альону Темрякович, головного державного інспектора відділу по роботі з персоналом Закарпатської митниці ДФС. Подяку облради оголошено: Тетяні Німець, головному державному інспекторові відділу організації документування і роботи з документами управління матеріального забезпечення та розвитку інфраструктури Закарпатської митниці ДФС; Аліні Халус, головному державному інспекторові відділу організації документування і роботи з документами управління матеріального забезпечення та розвитку інфраструктури Закарпатської митниці ДФС.



ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp