Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні без будь-яких дозволів зводиться польський меморіал

12 жовтня 2017 р., 12:35

Про це у Фейсбук написав історик Павло Подобєд

"В лісі, на території Бистрицької сільської ради Рівненської області, розпочалось незаконне будівництво меморіалу, присвяченого полякам, загиблим у Другу світову війну. 

Сільський голова чесно зізнався, що будівництво бвля с. Немілля незаконне. Документів немає жодних - не те, щоб рішення Державної міжвідомчої комісії у справах увічнення пам'яті учасників антитерористичної операції, жертв війни та політичних репресій, а навіть рішення сільради немає. Тобто тупо приїхала техніка, і на місці, де раніше стояв скромний обеліск, розгорнула будівельний майданчик під грандіозне будівництво нового меморіалу. Голова запевняє, що хабаря від поляків не брав, але чому на території сільради ведеться незаконне будівництво, та ще й в таких масштабах, - пояснити не може. 

P.S. Для порівняння: цього року в Польщі був публічно знищений пам'ятник воякам УПА на цвинтарі с. Грушовичі - бо пам'ятник не мав дозвільних документів. 

Рівненська обласна рада, Рівненська обласна державна адміністрація, вже поінформовані?".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp