Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Києві знизять тарифи на опалення і гарячу воду

13 жовтня 2017 р., 08:30

Один кубометр гарячої води за наявності рушникосушарки коштуватиме 80,62 грн.

Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕ), знизила тариф енергогенеруючої компанії Київенерго на централізоване гаряче водопостачання для населення на 4,5%, а також на 2% знизила ставку тарифу на опалення.Відповідні постанови комісія прийняла на черговому засіданні, передає УНІАННові тарифи набудуть чинності з дня, наступного за днем ​​опублікування постанови в офіційній газеті Урядовий кур'єр.

Так, тарифи для Київенерго на послугу з централізованого постачання населення гарячою водою встановлені на рівні 80,62 гривні за кубометр із рушникосушаркою і 74,53 гривні за кубометр без рушникосушарки з урахуванням ПДВ.Тарифи на послугу з централізованого постачання гарячої води для потреб компаній, які керують багатоквартирними будинками, встановлені на рівні 65,2 гривні за кубометр з рушникосушаркою і 60,29 гривні за кубометр без рушникосушарки.Крім цього, комісія встановила для Київенерго тарифи на послугу з централізованого опалення для споживачів за наявності квартирного або будинкового лічильника на рівні 1385,83 грн./Гкал і 31,55 гривні за квадратний метр опалювальної площі на місяць для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку.Як повідомляв Корреспондент.net, 4 липня НКРЕКУ підвищила для Київенерго тарифна поставку гарячої води і знизила тариф на опалення.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp