Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Що наробили п’яні водії на дорогах Закарпаття

18 жовтня 2017 р., 16:55

Протягом минулої доби

Вчора, 17 жовтня, в селі Руські Комарівці, що на Ужгородщині, поліцейські зупинили мотоцикліста, який їхав без мотошолома. При перевірці документів працівники поліції помітили у водія мотоциклу «Мінськ» ознаки алкогольного сп’яніння. Освідування на драгері показало наявність алкоголю в крові чоловіка 1,3 проміле.

Іншого нетверезого водія зупинили в селі Оноківці Ужгородського району. Причиною зупинки місцевого мешканця, який рухався на автомобілі «ВАЗ», була несправність світлових габаритів. Чоловік пройшов медосвідчення на стан алкогольного сп’яніння, яке показало позитивний результат.

У Мукачівському районі поліцейські затримали водія, який, за повідомленням його сестри, намагається викрасти чужий автомобіль. Як з’ясували поліцейські, чоловік взяв у користування авто за дозволом свого друга, проте був за кермом п’яним і не мав водійського посвідчення. Драгер показав результат алкогольного сп’яніння водія 1,89 проміле.

У Хустському районі, поблизу села Липча, був зупинений водій мотоциклу «Viper». Причиною правопорушення було те, що на транспортному засобі не освітлювався номерний знак. Від медосвідчення чоловік відмовився.

Нетверезу 37-річну жінку правоохоронці зупинили в Тячеві. Рухаючись на мотоциклі «Honda», жінка була за кермом без мотошолома.

За всіма випадками порушень правохоронці склали відповідні адміністративні матеріали.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp