Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Стало відомо, коли з Росії можуть зняти всі санкції

28 жовтня 2017 р., 17:20

Питання повернення Криму Україні є принциповим

І тому поки це не відбудеться американські санкції з Росії не будуть зняті. 

Про це заявив колишній президент організації Freedom House і колишній помічник держсекретаря США Девід Креймер, автор книги «Повернення до стримування: боротьба з режимом Путіна», передає “Радіо Свобода”. 

На сьогодні Креймер є песимістом, що стосується перспектив налагодження відносин між Вашингтоном і Москвою: “Немає хорошого виходу з цієї ситуації, я б так сказав. Міг би бути поганий вихід – якби Захід – і США, зокрема – погодилися на погану угоду, зокрема, ціною України. На щастя, поки я не бачу ознак цього. Я дійсно думаю, що поки Путін є президентом Росії – а він, очевидно, буде брати участь у так званих виборах в березні 2018 – поки він і весь його режим в Кремлі, в США практично немає шансів налагодити гідні, нормальні відносини з таким режимом”. 

Але Креймер не згоден з тим, що Крим Путіну вже простили: “Я вважаю, що коли ми говоримо про перспективу зняття санкцій, треба пам’ятати, що скасування всіх санкцій можливе лише тоді, коли Росія поверне Крим Україна. Скільки б часу це не вимагало, ми повинні стояти на своєму. Якщо ми поступимося, то визнаємо таким чином кричущий факт порушення суверенітету і територіальної цілісності, незаконне переписування карти Європи. Це – те, чого не можна допустити”.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp