Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Шкільна освіта в Закарпатті: "Час кричати SOS!" (ДОКУМЕНТ)

14 липня 2014 р., 13:52

Випускники закарпатських шкіл звернулись до керівництва краю з приводу ситуації у шкільній освіті.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Володимир Мерцин:

"Після попередніх моїх публікацій про стан шкільної освіти в Закарпатті, з’явились і попередні оцінки ЗНО у 2014 р. від Директора Українського центру оцінювання якості освіти Ігоря Лікарчука. 

"У цілому я маю сказати, що загальне враження від якості нашої загальної середньої освіти після зовнішнього оцінювання не є оптимістичним. Я б навіть сказав, що воно є дуже і дуже прикрим.... Час кричати SOS", - сказав Лікарчук під час прес-конференції у Харкові. 

Дискусія, що відбулась у фейсбуці після публікації 4 і 10 червня "Катастрофа шкільної освіти Закарпаття" та стаття в Ріо-інформ, виявились недостатніми для обласної влади, щоб виказати своє бачення ситуації. Тому, за підтримки і участі відомих закарпатців, створений відкритий лист до влади з конкретними пропозиціями. 

Маємо надію, що за підтримки і інших випускників шкіл Закарпаття, журналістів, громадськості краю вдасться звернути увагу регіональної влади на ситуацію із ЗНО та в шкільній освіті області. Також маю надію, що депутати та громадськість краю не дозволять владі все звести до банальних адміністративних дій та репресій проти неугодних педагогів та керівників на місцях. Вважаємо потрібен глубокий і професійний аналіз ситуації, на основі якого створити і прийняти дієву програму покращення шкільної освіти в Закарпатській область".

А ось і сам текст відкритого листа випускників закарпатських шкіл з приводу ситуації у шкільній освіті Закарпаття:

{g}


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp