Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З дня на день закарпатці розпочнуть заливати ями на державних дорогах

14 липня 2014 р., 14:20

Хоча для цього для Закарпаття виділили у 10 разів менше ніж потрібно.

У понеділок, 14 липня, у ході засідання Ради церков та релігійних організацій духовенства краю, йшлося і про стан доріг в області. Зокрема, духовенство цікавило, як в області забезпечується ремонт та бідівництво доріг. 

Щодо стану доріг у краї, то за словами Валерія Лунченка, минулої середи до області надійшло 3 цистерни з бітумом. Тож, при сприятливій погоді, з дня на день розпочнуться ямкові ремонти доріг державного значення. 

Він також поінформував священнослужителів, що із 70 млн. грн., які потребує Закарпаття в рік, область одержала лише 7 млн. Такий стан зрозумілий з огляду на останні події на Сході країни, адже всі кошти Уряд акумулює на військові потреби Збройних Сил України, захисту її цілісності та державних кордонів. 

Під час конструктивної зустрічі голова облдержадміністрації підкреслив: «Ми можемо бути Європою за паперами, але, насамперед, у нас реально має бути відповідна освіта, сучасна інфраструктура, суспільно- економічна стабільність. І сьогодні влада робить усе можливе, аби імплементувати європейські цінності та стандарти у реальне життя українців». 

Насамкінець Валерій Валерійович сказав: «У молитвах до Бога ми проситимемо миру для нашої неньки України. Сподіваюсь, що вже наступні наші зустрічі не торкатимуться питання війни, людських втрат, а обговорюватимуться більш позитивні теми життя держави, зокрема й Закарпаття».
Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp