Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські юристи назбирали гроші на ізраїльський бронежилет (ФОТО)

14 липня 2014 р., 17:08

І перед тим, як передати Шараничу, освятили його в церкві.

Закарпатських правоохоронців, які ризикують своїм життям, беручи участь в антитерористичній операції на Сході України, вирішили підтримати викладачі та студенти юридичного факультету Ужгородського Національного університету.



За власні кошти вони придбали найновіший бронежилет ізраїльського виробництва, який має найвищий рівень захисту. Цей коштовний подарунок викладачі кафедри конституційного та порівняльного права юрфаку УжНУ днями передали керівнику закарпатської міліції полковнику Сергію Шараничу. А перед тим бронежилет був освячений в церкві, аби Господь оберігав власника бронежилета.

Серед працівників закарпатської міліції чимало колишніх випускників юрфаку УжНУ, тож керівництво кафедри висловило пропозицію, аби комусь із них і передали даний бронежилет. Це побажання виконав заступник начальника УМВС області полковник начальник кримінальної міліції Василь Русин, який зараз побуває у зоні бойових дій на Донеччині разом із закарпатськими правоохоронцями. Сьогодні він передав бронежилет від УжНУ нашому бійцю. Наразі ж в зоні бойових дій на Сході України перебувають 60 закарпатських міліціонерів.

Водночас очільник УМВС Сергій Шаранич запропонував студентам юрфаку УжНУ відвідати навчання з бойової підготовки закарпатських правоохоронців, де готують бійців для АТО, й взяти участь в тренувальному процесі з тим, аби в майбутньому хтось із них влився в ряди міліціонерів і взяв участь в антитерористичній операції.



СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp