Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Заарештували закарпатців, яких затримали з вибухівкою у столиці

18 листопада 2017 р., 11:15

На два місяці

Київська місцева прокуратура №2 оголосила підозру за фактом підготовки до вчинення терористичного акту двом закарпатцям, затриманим у Києві біля із 6,5 кг вибухівки та боєприпасами.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

«17.11.2017 Дарницький райсуд міста Києва задовольнив клопотання місцевої прокуратури про обрання підозрюваним в межах даного кримінального провадження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права на заставу. Дії вказаних осіб кваліфіковано за ч. 1 ст. 14 (Готування до злочину) та ч. 2 ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

14 листопада суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 60 діб з альтернативою внесення застави у розмірі 256 тис. грн вищевказаним закарпатцям.

Нагадаємо, 12 листопада ввечері в автівці на парковці ТЦ «Аркадія» по Дніпровській Набережній, 33 (Дарницький район Києва) співробітники поліції знайшли близько 6 кг вибухівки, а також 10 предметів, схожих на детонатори.

Двох громадян, які знаходились в даній автівці, було затримано. 13 жовтня їм було оголошено про підозру.


glavcom.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp