Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

По дорозі до Борисполя десятеро закарпатців потрапили у ДТП (ФОТО, ВІДЕО)

6 жовтня 2014 р., 08:37

Закарпатець вирішив проскочити на червони світло, але наїхав на патрульну машину столичних даівців.

Із суботи на неділю близько другої години ночі на Харківській площі Києва сталося серйозне ДТП: мікроавтобус з 10 пасажирами закарпатців зіткнувся з патрульною машиною ДАІ.



Очевидці розповіли, мікроавтобус MercedesSPrinter із 10 пасажирами рухався по проспекту Бажана у напрямку Борисполя. Перед контрольним пунктом ДАІ на світлофорі загорівся червоний сигнал. Водій фури, що рухалась праворуч, зупинився. А ось водій Mercedes, мабуть, вирішив «проскочити»
Грубе порушення правил закінчилося досить сумно. Мікроавтобус налетів прямо на міліцейську машину. Новеньку Toyota, в якій знаходилося два співробітники ДАІ, відкинуло і розвернуло, а мікроавтобус промчав кілька десятків метрів, впав на лівий борт і продовжив рух у напрямку Борисполя вже в такому положенні. Мікроавтобус із людьми зупинився лише через сто метрів., передає Golos.Ua.

Прибулі карети швидкої допомоги госпіталізували шістьох пасажирів мікроавтобуса. Їх травми уточнюються.

Водій Mercedes'а не постраждав. Він розповів, що їхав із Закарпаття та віз людей на заробітки в Росію. Факт грубого порушення правил водієм Mercedes не складає ніяких сумнівів - окрім свідчень очевидців є ще відеозаписи з двох відеореєстраторів.

{g}

Через деякий час співробітники ДАІ також звернулися до медиків. Попередній діагноз: закриті черепно-мозкові травми.

Таким чином кількість постраждалих збільшилася до восьми чоловік.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp